Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

SvampeBox 1l – Gavesæt med 4stk SvampeBox plus mulepose

449,00DKK

Vi præsenterer stolt vores SvampeBox 1l – Gavesæt plus mulepose. Et gennemført cirkulært produkt til dyrkning af dine egne Østershatte.

I gavesættet finder du fire styk SvampeBox 1l plus en mulepose af mærket Neutral. Vi får trykt vores muleposer og TagTomattrøjer hos Makershirt i Nordvest.

Selve produktet består af en genbrugt mælkekarton fyldt med økologisk halm, der er podet med Østershatte-mycelium.

Produktet er klar til at skabe svampe så snart du skærer hul på boxen, og der kommer ilt til halmen. På selve mælkekartonen er printet dyrkningsvejledning, samt fifs til hvordan du kan bruge indholdet til at gøde din altankasse eller byhave efter endt brug.

Substratet er lavet af vores samarbejdspartner Skyttegårdens Økologiske Østershatte, og produktet er pakket og udviklet på Nørrebro af TagTomat.

Vi forventer at du kan høste 2-4 gange, er du klar til større produktion af Østershatte derhjemme kan vi anbefale storebroren SvampeSæk med cirka 20 liter substrat.

Find mere viden på vores forum:
Har du spørgsmål til vores svampeunivers er du velkommen til at kontakte os via vores forum, hvor vi løbende udvikler på svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder: Svampedyrkning på vores forum

Højde: 25cm
Bredde: 20cm
Længde: 20cm
Vægt: 2.75kg

Vægt 2.75 kg
Størrelse 20 x 20 x 25 cm