Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

SvampeSækDeluxe – Dyrk dine egne økologiske østershatte med et tvist

325,00DKK

Tænker du vores standard SvampeSæk er lige rustik nok? Så kan denne luksusudgave måske være noget for dig.

Dyrk dine egne økologiske østershatte i en svampesæk podet med mycelium. I løbet af 14 dage til 3 uger kan du have dit første bræk af lækre hjemmedyrkede østershatte. Herefter kan du det kommende år høste løbende til der ikke er mere energi i sækken. Vi forventer minimum 3-5 bræk på en Svampesæk. Vi høster selv det fjerde kuld svampe her efter tre måneders brug, og vi er spændte på hvor længe vores sæk vil give os smørstegte østershatte til frokostordningen hos TagTomat. Du kan sagtens købe en sæk i løbet af december, og give som julegave til jul. Den holder sig fint.

Sækken skal stå et sted med dagslys, men uden direkte sollys, det kan være på loftrummet, i garagen, i cykelskuret, på en altan eller i et hjørne i køkkenet. Den ideelle væksttemperatur er 18 grader med en vis mængde luftfugtighed. Under de rigtige omstændigheder forventer vi at du kan høste dine egne østershatte i op til et år fra du er startet.

Selve papkassen måler 26x26x45cm. Hvis du synes den er for stor så kig på lillebroderen SvampeBox 1l

Den er produceret af den Økologiske Svampefarm Skyttegårdens Østershatte, og der medfølger en udførlig guide til dyrkningen.

Når du sætter posen fast uden om SvampeSækken, så husk at gøre den stram, og klip nogle runde huller i posen der hvor du skærer i plasten, så kommer svampene fint ud der.

Find mere viden på vores forum:
Har du spørgsmål til vores svampeunivers er du velkommen til at kontakte os via vores forum, hvor vi løbende udvikler på svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder: Svampedyrkning på vores forum

Højde: 45cm
Bredde: 26cm
Længde: 26cm
Vægt: 8.5kg

Vægt 8.5 kg
Størrelse 26 x 26 x 45 cm