Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

Tøndebed – Flere varianter

1.499,00DKK

TagTomats selvvandende tøndebed er et upcyclingsprodukt fremstillet af en brugt olietønde. Olietønden kan nu bruges til at skabe grønne omgivelser på din terrasse eller i byrummet i stedet for at blive til affald.

Med sit moderne og urbane udtryk, passer tøndebedet flot ind i byrum, gårdhaver og byparker. Tøndebedet har en højde, som gør det behageligt at arbejde med dine planter. Vi har givet det et selvvandingssystem, så dine planter selv kan trække vand. Det er med til at forlænge dine planters levetid, og du behøver ikke at vande dine planter så ofte. Tøndebedet har et vandreservoir på ca. 60 liter, og et dyrkningskammer lavet af en fødevaregodkendt plastikindsats. Du kan plante alt fra krydderurter og stauder til frugtbuske eller mindre frugttræer. Tøndebedet fås i sort med TagTomats logo eller med logo fra forskellige benzinfirmaer.

Vil du høre nærmere om TagTomats aktuelle udvalg af tøndebed, er du velkommen til skrive til os på butik@tagtomat.dk.

Bemærk! Tøndebedet kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Se også vores PlanteKasser, som du kan lave grønne rum og afgrænsninger med.

Højde: 70cm
Bredde: 50cm
Længde: 50cm
Vægt: 40kg
Varenummer (SKU): TB_2016.

Vægt 40 kg
Størrelse 50 x 50 x 70 cm