Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

Undervisningsmateriale – Urbane Skolehaver

0,00DKK

TagTomats undervisningsmateriale til skolehaver bygger på et grundigt læringsforløb af høj faglighed med 15 havegange, der giver eleverne mulighed for at fordybe sig og få jord under neglene.

TagTomats læringsforløb indebærer 15 besøg i skolehaven og to besøg i byens rum henover sæsonen. For at gøre undervisningen så komplet som mulig byder undervisningsmaterialet på aktiviteter, oplevelser og erfaringer, kombineret med forberedelse, refleksion og efterbearbejdning gennem bl.a. logbogsskrivning i klassen. Vores læringsaktiviteter er gennemprøvet af mange forskellige klasser og lærere, og er et eksemplarisk forløb, der bygger på 15 års erfaring og “best practice” i Københavns Skolehaver.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet sammen med Københavns Skolehaver og Kompostbudene, og de 15 havegange bygger på Københavns Skolehavers undervisningsmodel i deres skolehaver ved Bispebjerg Bakke.

Når du har gennemført ordren, vil du modtage et link på mail, hvor du kan downloade undervisningsmaterialet som PDF, både i lav opløsning som online-version eller høj opløsning til print.

Se også andet af vores undervisningsmateriale her.

Varenummer (SKU): UVM-2017 Varekategorier: ,