Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dyrkning i byen – køkkenhave og økologisk dyrkning på minimal plads

30. april @ 19:00 - 20:00

150DKK

Denne aften handler om, hvordan du selv kan dyrke grønt i byen – hvad enten du har en baggård, en fortovshave eller en altan.

Du vil blive introduceret til, hvordan du bl.a. ved hjælp af effektive selvvandingsmetoder kan få optimalt udbytte på begrænset plads, og hvordan du med simple gør-det-selv metoder kan bruge mange af de ting, du lige har ved hånden. Du vil få styr på den vigtigste know-how omkring dyrkning efter økologiske principper med gode råd fx omkring DIY-kompost, ledsagerplanter, sædskifte og dyrehold i byen, så du kan være med til at skabe grønne lommer og øge byens biodiversitet.

Du vil også få inspiration til, hvordan du kan opstarte et fællesskab omkring dyrkningen, hvis det er det du ønsker, med udgangspunkt i de mange erfaringer TagTomat har gjort sig gennem årene gennem en mangfoldig pamflet af grønne projekter i byens rum.

Du vil kort sagt blive klædt godt på til at gå i gang med din egen dyrkning af grønt i byen og skabe grønne rum i byen til glæde for både medmennesker, insekter og den generelle biodiversitet!

Med i kursusprisen får du en lille frøpakke, og der vil på kursusaftenen være særlig kursusrabat på vores bog og et udvalg af plantekasser, så du kan få mere inspiration til at komme godt i gang dit eget grønne fællesskab.

Læs evt. mere om TagTomats forskellige projekter og tilgange her.

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Underviser:
Mads Boserup Lauritsen – arkitekt, bybonde og indehaver af TagTomat

Detaljer

Dato:
30. april
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
150DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

TagTomat
Telefon:
71991966
E-mail:
info@tagtomat.dk
Hjemmeside:
www.tagtomat.dk

Sted

TagTomat ShowRoom
Jagtvej 59
København N, 2200
+ Google Map

Billetter