Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fødselsdagsreception – TagTomat 5 år!

8. februar @ 14:00 - 20:00

TagTomat fylder 5 år, og I den anledning inviterer vi til åbent hus på Jagtvej 59. Det vil blive en festlig dag med faglige oplæg og underholdning, og vi håber, at I har lyst til at komme forbi og fejre de grønne fællesskaber, som I er/har været en del af i årenes løb.

Vi byder på lidt til ganen fra vores forskellige leverandører, og ser frem til at fejre dagen med jer.

Program (opdateres løbende):
14:00 – Dørerne åbnes

14:30-15:30 – Oliver Maxwell fra Bybi, vil føre gæsterne ind i biernes forunderlige verden, og fortælle hvorfor vi har brug for bierne, og ikke mindst hvad de kan gøre for at skabe bedre grønne fællesskaber i byen. Og mon ikke der kan smages på lidt forskellige honningprodukter under snakken.

15:00 – Grundlægger af TagTomat, Mads Boserup Lauritsen, byder velkommen.

15:30-16:00 – Morten Sylvest-Noer fra Æblerov, kommer og fortæller hvordan et hobby projekt i en garage i Vanløse, pludselig producerer Cider af højeste kvalitet. Flere fremtrædende Michelin restauranter i København har Cideren på menukortet, og vi er stolte af at forhandle et udvalg som Morten vil dele smagsprøver ud af.

16:15-16:45 – Jakob Rukov fra henholdsvis Bugging Denmark og Syngja, fortæller hvordan hans passion for fårekyllinger og ikke mindst, at få hele verden til at spise dem, har ført ham frem til at være Danmarks første fårekyllingfarmer. Jakob er medejer af Syngja, hvis lækre energishots vi forhandler, og Jakob vil dele smagsprøver ud og fortælle samt demonstrere hvorfor det giver mening at bruge insekter som proteinkilde i vores fødevarer. Desuden skal TagTomat til at overtage gødning fra Jakobs fårekyllinger i forbindelse med projektet InUrban.

17:00-17:15 – Herrekvartetten DunkelDirks, TagTomats husorkester, giver smagsprøver på deres fortolkninger af den klassiske sangskat.

20:00 – Dørerne lukkes, og festen kan fortsætte andetsteds.

Detaljer

Dato:
8. februar
Tidspunkt:
14:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

TagTomat
Telefon:
71991966
E-mail:
info@tagtomat.dk
Hjemmeside:
www.tagtomat.dk

Sted

TagTomat ShowRoom
Jagtvej 59
København N, 2200
+ Google Map