Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag og workshop med TagTomat

17. februar 2015 kl. 19:00 - 20:30

Har du lyst til at dyrke grønt i din hverdag, enten som blomster eller grøntsager? Så kig forbi Avedøre Bibliotek til inspirationsforelæsning og miniworkshop med bybønderne fra TagTomat. Ud over fortællingen om at dyrke i byen deles der ud af fif til, hvordan du kan dyrke alt fra salat, radiser og bønner til TagTomater, chilier og agurker på sparsom plads, enten i din boligforening eller på altanen.

TagTomat har udviklet sig fra et grønt ildsjæleprojekt på taget af et skraldeskur til et grønt iværksætterfirma, der i disse år inspirerer byboere og boligforeninger til at dyrke grønt i deres hverdag og gerne i fælleskab. Der vil blive vist eksempler på hvordan man transformerer store gadehjørner og fortove til frodige Fortovshaver, eller hvordan beboere i Urbanplanen på Amager på et par arbejdsdage fik etableret en stor fælleshave med hjælp fra TagTomat.

Henover vinteren samler TagTomat en masse historier og manualer i en gør-det-selv bog, hvoraf en del vil blive præsenteret til aftenens foredrag. Arbejdstitlen for bogen har været ”Gør-det-Grønt og Gør-det-Sammen”. Læs mere og støt bogprojektet her.

Foredraget sluttes af med en miniworkshop, hvor det vises hvordan du med simple materialer kan komme i gang med at dyrke selv.

Detaljer

Dato:
17. februar 2015
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/400793816712544/

Sted

Arrangør