Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst: KokeDama Gigantum – KokeDama-workshop for dig, der tænker stort!

4. december 2019 kl. 19:00 - 21:00

Kokedamaer er det japanske navn for de fine, dekorative hængende mosbolde med planter. Alle planter kan laves til en kokedama, og det er kun fantasien, der sætter grænser.
På denne aften går vi videre fra at lave de små klassiske kokedamaer med små sukkulenter til at lave kæmpe kokedamaer, så det er en fordel – men absolut ikke en forudsætning – hvis du har prøvet at lave de små før.

Aftenen er en aktiv workshop, hvor du selv kan medbringe en plante, som du vil lave til en kokedama, og så leverer vi resten af materialerne. Har du ikke selv en plante i stuen, du vil bruge, så fortvivl ikke – du kan på aftenen købe en plante hos os med 20% rabat.

De kæmpestore kokedamaer kan være svære at håndtere alene, så tag din kæreste, din ven eller din mor/far under armen til en hyggelig aften, hvor I hjælper hinanden med at lave hver jeres kokedama. Vil du alene afsted, er du selvfølgelig også velkommen, og så står vi klar med en hjælpende hånd.

Underviser på kurset er
Nanna Moesgaard, som til daglig ansvarlig for vores butik og KontorTomat.

Bemærk, at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Inkl. i billetprisen er jord, kokosfibre og andre materialer til at lave KokeDamaen – planten skal du selv medbringe eller tilkøbe på aftenen (med 20% rabat).

Detaljer

Dato:
4. december 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

TagTomat ShowRoom
Jagtvej 59
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
71991966

Arrangør

TagTomat
Telefon:
71991966
E-mail:
info@tagtomat.dk
Hjemmeside:
www.tagtomat.dk