Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst – Kursusaften – Dyrk selv spiselige svampe

22. oktober 2019 kl. 17:00 - 18:30

DKK300

Kursusaftenen er aflyst – men vi holder kursus igen den 13/11 – se mere her: Kursusaften – Dyrk selv spiselige svampe (2019-11-13)

Synes du at svampe er spændende og smager godt, og at der er alt for langt til skoven? Så kom med til denne kursusaften, hvor du lærer at dyrke dine egne spiselige svampe hjemme i dit køkken, på altanen eller i haven.

Vi dykker ned i svampenes forunderlige univers, og du får styr på de vigtigste begreber og dyrkningsmetoder. Bagefter klargør vi sammen et dyrkningskit til køkkenet og en ekstra pakke mycelium, som du kan tage med hjem. Du bliver med andre ord klædt godt på til at gå i gang med din egen svampedyrkning!

I TagTomat bruger vi også svampedyrkning som et konkret og håndgribeligt eksempel, når vi underviser om nedbrydning og cirkulære kredsløb, og det er en måde at få skolehaven med helt ind i klasselokalet! Denne aften henvender sig derfor både til dig, som vil dyrke spiselige svampe derhjemme, og dig, som er lærer eller pædagog og vil inddrage svampedyrkning i din pædagogiske praksis.

Læs mere om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk, se vores udvalg af svampedyrkningsprodukter og undervisningsmateriale om svampe her, eller læs mere om vores tilgang til undervisning på www.tagtomat.dk/skolehaver.

Det vil være muligt at købe alle svampedyrkningsprodukter med en særlig kursusrabat på aftenen.

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Underviser:
Julie Holm – cand.mag. i biologi, skolehaveunderviser og TagTomats svampeformidler.

Detaljer

Dato:
22. oktober 2019
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
DKK300
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Arrangør