Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursusaften: Forlæng dine fødevarers levetid med fermentering!

6. februar kl. 18:30 - 20:00

200DKK
|||||||||||||

Fermentering og syltning er gamle metoder til at forlænge holdbarheden af dine fødevarer, som de seneste år har gennemgået en revitalisering og igen har vundet indpas i mange køkkener. Udover at give længere levetid for dine fødevarer og nye smage i køkkenet, er arbejdet en spændende proces med plads til hyggelige stunder for hele familien.

Hvis du synes, det lyder spændende, så tag med på denne kursusaften, hvor TagTomats kok og gartner, vil introducere dig til den fascinerende teori bag fermenteringsprocessen, forskellige metoder og velegnede grøntsager samt dele vores bedste tips til syltning.
Vi byder på forskellige smagsprøver, og du får nogle gode opskrifter med hjem, så du er klar til at komme godt i gang hjemme i køkkenet!!

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Underviser:
Solvej Kudsk – kok og gartner hos TagTomat.

Detaljer

Dato:
6. februar
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Pris:
200DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

TagTomat ShowRoom
Jagtvej 59
København N, 2200 Danmark
Telefon:
71991966

Arrangør

TagTomat
Telefon:
71991966
E-mail:
info@tagtomat.dk
Hjemmeside:
www.tagtomat.dk

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available