Grow Like Tomorrow – BogTomat #2

På siden her kan du følge med i tilblivelsen af vores kommende bog. Vi opdaterer løbende med nyt indhold - bl.a. den seneste version af indholdsfortegnelsen. Vi glæder os til at tage dig med gennem processen og ikke mindst til at fremvise det endelige resultat.

Crowdfunding – vi kom i mål!

English readers – look here

Tak til alle som har støttet vores crowdfunding-kampagne. Det lykkedes at komme i mål, og sammen med støtten fra Realdania har vi nu midler til de udgifter der skal dækkes, for at vi kan give dig den bedste formidling og samtidig producere bogen på bæredygtigste vis: Aflønning af forfatterne, tryk på et dansk trykkeri, midler til professionelt layout med grafik, som gør problematikkerne letforståelig, udgifter til redaktion og korrektur af indholdet – og måske produktion af tilhørende videoguides, som gør det endnu nemmere at komme godt i gang selv.

Alle, som har støttet bogens tilblivelse, bliver naturligvis krediteret i bogen.

Vi knokler nu derudaf med redaktion, skriblerier og layout, og vi glæder os til at kunne vise dig det færdige resultat.

Fik du ikke forudbestilt din bog via crowdfunding, så husk at du stadig kan gøre det via vores webshop.

Køb din bog i forsalg her

GRØN FRONT!!
Mads og hele holdet bag TagTomat

 


Bogens indhold: Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer

Bogens indhold kommer til at afspejle den alsidighed, vi er sikre på, er nødvendig for at skabe en bæredygtig fremtid. Det er helt med vilje, at bogens undertitel er ”Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”. Der findes ikke én rigtig løsning, og alt fra små lokale virksomheder, der reducerer længden af den fysiske vej fra jord til bord, til de grønne fællesskaber som danner rammen om vores forståelse for naturen og forhold til vores fødevarer, spiller en vigtig rolle.
”Grow Like Tomorrow” samler viden, inspirerende eksempler og konkrete guides, som tilsammen danner grobund for handling og forandring.

Bogens forfattere repræsenterer et bred felt af eksperter – teoretikere såvel som praktikere, der kan belyse problemstillingerne oppe og nedefra, og du vil også blive præsenteret for inspirerende producenter, som allerede er i gang med omstillingen. Ved at dele deres historier, håber de at skabe opmærksomhed omkring fødevarernes vej til bordet, og måske endda give dig mod og lyst til selv at tage springet og starte et af fremtidens landbrug eller produktionssystemer.
Sidst, men ikke mindst, vil bogen (i bedste TagTomat-stil) være spækket med gode råd og gør-det-selv-guides, som vil klæde dig på til at handle og aktivt tage del i omstillingen, og så udgives bogen under en Creative Commons Licens. Det betyder, at du frit må dele bogens indhold (så længe det ikke er med kommercielle formål og selvprofit for øje), og at den vil blive udgivet som gratis e-bog.

|

Hvor og hvornår udgives bogen?
Vi arbejder i TagTomat generelt efter Open Source principper, og bogen udgives derfor under en Creative Commons licens. Det betyder, at bogens indhold – udover de trykte bøger – også vil være frit tilgængeligt på vores hjemmeside som pdf, til fri afbenyttelse (til ikke-kommercielt brug) for at skabe flest mulige ringe i vandet.

Vi udgiver bogen primo november, og fejrer det med en lancerings-middag d. 26. november 2020. Kom og vær med, og køb din billet via vores crowdfunding.

Tidslinje for tilblivelsen af bogen ‘Grow Like Tomorrow’

Tidslinje for tilblivelsen af bogen ‘Grow Like Tomorrow’

Hvordan kommer bogen til at se ud?
Det er, som ved den første bog, RamaStudio der skal lave layout og grafik. Vi er sikre på, at de vil give bogen den markante, formidlende og flotte grafik, I som læsere fortjener, og vi går som minimum efter at bogen også bliver nomineret til en Danish Design Award, som vores første bog blev det tilbage i 2017. Du kan på billederne nedenfor se grafikernes udkast til layout for bogen. Og sp kan du downloade vores første bog gratis via vores webshop.


Forudbestil via vores webshop og støt samtidig de urbane bønder her:

Du kan også forudbestille din bog via vores webshop, og samtidig støtte nogle af vores gode, lokale samarbejdspartnere ved at købe deres produkter.

Se bogens indholdsfortegnelse her

Vi justerer løbende bogens indholdsfortegnelse, efterhånden som vi får mere og mere indhold på plads. Bogens indhold bliver en god blanding af artikler skrevet af forskellige eksperter, inspirerende casebeskrivelser og konkrete guides, så du selv kan komme godt i gang og være med til at transformere vores fødevaresystemer.

Klik på sektionen her og se indholdsfortegnelsen til “Grow Like Tomorrow”.

Seneste nyt fra bogprojektet:

Vi glæder os til løbende at præsentere dig for teasere, nyheder og andet godt fra bogen. Du kan allerede nu læse om vores gode venner hos Nabo Farm, som er den første case, vi præsenterer fra bogen! Hvis du ikke allerede får det, så kan du også skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi udover nyt fra bogprojektet, kommer med andre gode historier og grønne tips 1-2 gange/mdr.

 

0.0 Grow Like Tomorrow – Indholdsfortegnelse

0.0 Grow Like Tomorrow – Indholdsfortegnelse

Her kan du se, hvordan indholdsfortegnelsen til vores kommende bog “Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer” ser ud på nuværende tidspunkt. Vi opdaterer løbende indholdsfortegnelsen efterhånden, som vi får de forskellige bidragsydere og indlæg på plads. Hvis du synes, det lyder spændende, så støt bogens tilblivelse via vores crowdfunding: på Coop’s hjemmeside.

Tidslinje for projektet 2020:

Januar-maj: Forberedelse og produktion af videoer, kampagnemateriale og opstart af tekster.
Juni-juli: Crowdfunding og produktion af indhold.
August: Layout og slutredigering.
September-oktober: Tryk af bog og klargøring til distribution.
November: Releasefest og udgivelse af bogen.