Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

handels- og leveringsbetingelser


Indledning

TagTomat.dk og TagTomat.dk/butik ejes og drives af:
TagTomat ApS
CVR nr. 25 62 91 75
Husumgade 2, st. tv
2200 KBH N

info@tagtomat.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på tagtomat.dk/butik til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl. Alle priser på tagtomat.dk/butik er angivet i danske kroner og er inkl. 25 % moms og andre afgifter.


Produktinformation

På tagtomat.dk/butik oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere eller uddybende oplysninger om en vares egenskaber kan der sendes en mail til info@tagtomat.dk.


Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen.


Bestilling og betaling

tagtomat.dk/butik er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på tagtomat.dk/butik skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”kurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af kurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ‘Betal’ hvorefter du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform. Når leveringsform er valgt, fremgår det totale beløb, der vil blive trukket fra dit betalingskort.


Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Af ordrebekræftelsen fremgår oplysninger om din ordre samt oplysninger om returret, fortrydelsesret og reklamationsret.

BEMÆRK! I tagtomat.dk/butik kan du KUN bestille fysiske varer til adresser i Danmark, Norge og Sverige. Ønsker du forsendelse til andre lande så kontakt os og hør nærmere.

Bestillinger af varer fra TagTomat.dk til udlandet kan kun ske ved at sende en mail med varernavn, navn og adresse til info@tagtomat.dk. Levering uden for Danmark sker til gældende posttakst.

Vi forbeholder os ret til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer og lignende situationer.


Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

VISA/Dan eller Mastercard. Vi hæver først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du kan også betale med MobilePay.

TagTomat.dk/butik bruger Quickpay til at håndtere alle køb på tagtomat.dk/butik. De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til kortindløser i krypteret form (SSL). Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig.


Levering og fragt – fysiske produkter

Bøger og andre fysiske varer ekspederes og sendes med GLS, eller anden valgt levering hurtigst muligt. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 2-7 dage efter din bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder. Hvis en eller flere af dine varer er i restordre fra vores leverandører, kan der dog gå længere tid.

Er varen forsinket eller i restordre, får du besked via e-mail. Husk at opgive en gyldig e-mailadresse i forbindelse med ordregennemførslen, da det er den e-mailadresse, vi bruger for at kontakte dig vedr. forsinkelser. Du kan altid annullere ordrer, der endnu ikke er faktureret. Kontakt info@tagtomat.dk

Vi sender større produkter (herunder plantekasser og jord) med fragtmand i hele Danmark og Skandinavien. Større produkter kan efter aftale afhentes på produktionsadressen, som oftes vil være enten Glentevej 70, 2400 København NV eller Hans Tavsensgade 40, 2200 København N. Vi kan også sende plantekasser mm. med cykelbud (ca. 200 kr. i København) efter aftale. Skriv telefonnummer i ‘bemærkningsfeltet’, så hører du fra os.


Levering – digitale produkter

E-bøger, lydbøger, billetter til arrangementer og andre ikke-fysiske varer til download leveres via e-mail, som indeholder et download link. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt.

BEMÆRK. Hvis du bestiller et fysisk produkt (f.eks. en bog) sammen med et digitalt produkt (f.eks. en e-bog eller en billet), modtager du først det digitale produkt, når det fysiske produkt er afsendt. Hvis du vil have din billet oa. hurtigft, er det derfor en god idé at bestille den separat.

Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at filerne ikke spredes videre til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. Se desuden afsnittet ”særligt om digitale produkter”


14 dages retur- og fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos TagTomat.dk/butik TagTomat.dk/butik har du 14 dages returret og fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder et køb og derpå returnerer en vare til os. Fortrydelsesretten løber, fra du modtager den bestilte vare.
 På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked inden købsforpligtelse og i ordrebekræftelsen, såfremt varen ikke er dækket af fortrydelsesretten. Der ydes ikke fortrydelsesret på arrangsbilletter, e-bøger eller lydbøger til download.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte denne standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb.


Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:

TagTomat.dk/butik

TagTomat ApS
Husumgade 2, st. tv
2200 København N

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet.

Bemærk! Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt, efter du har givet besked om fortrydelse, og den skal være os i hænde senest 14 dage efter, du har modtaget pakken. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling.

Hvis man nægter at modtage en pakke anses dette ikke som benyttelse af fortrydelsesretten.

Såfremt du nægter modtagelse af en pakke, eller såfremt en pakke returneres til tagtomat.dk/butik som følge af, at pakken ikke afhentes rettidigt på posthuset, så tilbagebetaler tagtomat.dk/butik dig svarende til det beløb, du har betalt for varen, dog fratrukket et gebyr på kr. 150 til dækningen af forsendelse og ekspedition.


Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbagebetalt til samme betalingskort, som du betalte købet med.

Bemærk! Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet, såfremt:

du reelt har taget varen i brug
den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.


Refundering af billetter

Købte billetter til arrangementer refunderes kun i tilfælde af aflysning. TagTomat.dk/butik har intet ansvar for kopiering og/eller videresalg af billetter. I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 nr. 12” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.


Reklamation hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og gerne indenfor to måneder efter fejlen er opdaget. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@tagtomat.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Er reklamation berettiget, refunderes dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.


Ansvarsfraskrivelse og garanti

tagtomat.dk/butik er ikke erstatningspligtig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for tagtomat.dk/butik’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

tagtomat.dk/butik afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


FORBEHOLD

– Vi tager forbehold for force majeure, mislykket avl, udsolgte varer,
prisstigninger, edb- og tastefejl.
– Produktanvisningerne er kun vejledende og uden ansvar for os, da vejrlig,
geografiske forhold etc. kan have afgørende betydning.
– Udsolgte varer erstattes om muligt med en tilsvarende sort, med mindre
andet udtrykkeligt er anført.
– Mange af vores produkter er lavet af genbrugsmaterialer, og der kan derfor forekomme naturlig patina.
– De af vores produkter som er lavet af metal, kan smidte af på det underlag det står på, eksempelvis ved aflejringer af rustpletter. Derudover kan produkterne smitte af på tøj og andre genstande som de kommer i berøring med.


Persondata

For at kunne handle på tagtomat.dk/butik skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tagtomat.dk/butik via e-mail info@tagtomat.dk.


Cookies

Ved at benytte www.tagtomat.dk, eller undersider på denne, accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.


Klage

Er du utilfreds med behandlingen af din ordre, enten modtagelse eller returnering, skal du tage kontakt til os via e-mail på info@tagtomat.dk. I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.


Forbehold

TagTomat.dk/butik forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for websitet tagtomat.dk/butik. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.


SÆRLIGT OM DIGITALE PRODUKTER


Rettigheder

Den tildelte adgang til produktet berettiger dig til, inden for lovgivningens rammer, at anvende de købte produkter til personligt, ikke erhvervsmæssigt formål, men ikke til videresalg, overførsel, overdragelse eller underlicensering. Du er indforstået med ikke at forsøge, tilskynde til, eller hjælpe andre personer med at omgå nogen som helst sikkerhedsteknologi eller software eller gøre indgreb i, fjerne eller ændre i nogen rettighedshåndteringsinformation angående de købte produkter. Handlinger i strid med ovenstående rettigheder kan resultere i retsforfølgelse.


Systemkrav

Brug af e-bøger og lydbøger til download forudsætter, at brugeren er i besiddelse af udstyr med internetadgang og muligvis særligt software, hvilket kan medføre særlige udgifter for brugeren. Brugen kan kræve, at du fra tid til anden foretager opdateringer eller opgraderinger af software og hardware. Du anerkender og er indforstået med, at sådanne systemkrav, der fra tid til anden kan ændres, er dit eget ansvar. Det er kundens eget ansvar at tilkøbe sig internet eller data abonnement for at muliggøre streaming af digitalt indhold.


+ There are no comments

Add yours