Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

TagTomat tilbyder grønne fællesskaber

TagTomat skaber grønne fællesskaber – sammen med jer. Vi inspirerer til grønne gør-det-selv løsninger og rådgiver fra den gode ide og hele vejen til den færdige fælleshave. Vi transformerer baggårde til gårdhaver og laver grønne, bæredygtige fællesskaber alle tænkelige og utænkelige steder. Vores selvvandende systemer kan serieforbindes, og skaleres til netop jeres konkrete sted og behov. TagTomat indgår i et landsdækkende netværk af grønne ildsjæle og kan løse opgaver over hele landet. Læs mere ’Om TagTomat’ og se hvad vi har hjulpet andre med herunder.

Kig forbi vores showroom på Husumgade 2 –  København  –  til en snak om at dyrke grønt eller hvis du har en ide, du gerne vil dele med os eller have vores hjælp til. Vi glæder os til at udvikle grønne projekter med jer – og skabe endnu flere grønne fællesskaber mellem husene.

Du kan også finde inspiration i vores bog om grønne fællesskaber, som deler mange af vores opskrifter og forslag til at komme i gang med dyrkning i byens rum. “TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen”. Den fåes som E-bog og i papirudgave, og kan også lånes på biblioteket.

TagTomat tilbyder:

 

’Medbyggerworkshops’

05_TagTomat_herman-bangs-plads_IMG_20140423_151738_1800px_web

 

Skræddersyede forløb

Undervisningsforløb

Jord under neglene

Udlejning og salg af højbedsmøbler

 

Rundvisninger i byens grønne lommer

IMG_6648

Plantevægge og kontorindretning 

Plantemøbel skaber uformel ramme for mødet mellem kollegaer

Selvvandende plantekasser

 

Inspirationsoplæg og workshops

Oplæg ved TagTomat

 

Kørestolsegnede højbede 

Søren (med skruemaskinen) hjælpes af Anders med at sætte topbrædder på vores nyeste plantemøbel