Undervisning og “skoletjeneste”​ à la TagTomat

Her ser du vores forskellige tilbud til institutioner (dagtilbud, skoler, gymnasier, højskoler, bo- og dagtilbud og plejehjem).
Hvis du ikke kan finde det, du søger, kan vi sagtens skræddersy et forløb med jer.

Kontakt os på:

Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

 

Siden er pt. under opbygning, så vi beklager manglende links og andre fejl. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 7199 6619.

Formidling og undervisning er en helt central del af TagTomats kerne. Vi brænder for at udbrede vores viden om dyrkning og natur i byen, gode gør-det-selv løsninger og upcycling.

Vi udbyder derfor alt fra gør-det-selv-guides og undervisningsmateriale, som du frit kan downloade, til længerevarende samarbejder, hvor vi sammen skaber jeres læringshave, skolehave eller sansehave. På siden her finder du en række indgange til vores forskellige ydelser, som har undervisning og formidling i fokus. Klik dig videre på billederne i menuen og læs mere om læringshaver & skolehaver, forløb til fjernundervisning, workshops & kortere forløb hos jer og rundvisninger & besøg hos os. Du kan også finde et udvalg af vores produkter til undervisning.


 

Undervisningspakker

Vi har lavet forskellige undervisningspakker til dig, som vil stå 100% for undervisningen selv, men mangler gode idéer og grej. Egner sig både til dagtilbud, indskoling og mellemtrin.

 

Se mere her

Læringshaver - skolehaver og sansehaver

Læs mere om etablering af haver på jeres institution og udvikling af længere undervisningsforløb. Egner sig til alle aldre, og kan skabe fællesskab på tværs af nærliggende institutioner.

 

Se mere her

Fjernundervisning

Har du brug for gode øvelser og praktiske opgaver, eleverne kan løse derhjemme, er vores fjernundervisning noget for dig! Du kan også sagtens bruge det i din egen undervisning. Egnet til udskoling/1.g.

 

Se mere her

Rundvisning & besøg hos TagTomat

Kom på besøg hos os til en rundvisning i Nørrebros grønne lommer, evt. i kombination med en praktisk workshop. Egnet for alle aldre.

 

Se mere her

Workshops & kortere forløb hos jer

Læs mere om hvordan I kan få TagTomat på besøg til workshops om gør-det-selv og dyrkning i byen. Egnet for alle aldre.

 

Se mere her

Åben Skole i Kbh

Vi er blevet en del af Københavns Kommunes “Åben Skole”- tilbud til skoler. Her finder du forløb velegnet fra indskoling til udskoling.

 

Se mere her

Naturformidling og naturvidenskab med dyrkning i haven som udgangspunkt

Vores undervisning er altid bygget op omkring praktisk arbejde, som giver en håndgribelig forståelse for mere komplekse problemstillinger. Vi tror på, at en handlingsorienteret undervisning er det bedste, når det handler om at blive klædt på til at skabe en bæredygtig fremtid, og vi ser ofte, hvordan motivationen og begejstringen vokser, når vi kommer uden for det traditionelle klasselokale.
Vi bruger haven og dyrkningen som afsæt for naturformidling og naturvidenskabelig undervisning, og har fokus på at indarbejde emner og læringsmål, som allerede er en del af læringsplanerne.

Vi har erfaring med undervisning for alle aldre – lige fra børnehavebørn og indskolingselever til udskolingselever, gymnasie- og højskoleelever og helt til plejehjemsbeboere.


 

Et udpluk af temaer og opgaver undervisnings- og pakkeforløb

Tema 1: Mikrogrønt i mælkekarton – Guide

Tema 1: Mikrogrønt i mælkekarton – Guide

Tema 1 indgår i vores samlede pakkeløsning "Tema 1-4" som du finder i vores webshop, hvis du vil købe ting kun til mikrogrønt kan du kigge i vores produktkategori "Mikrogrønt". https://youtu.be/1RcXnYB1zvI Vil du læse vores samlede indhold omkring undervisningspakker...

Tema 2: Løg i selvvandende mælkekarton – Guide

Tema 2 indgår i vores samlede pakkeløsning "Tema 1-4" som du finder i vores webshop, hvis du vil købe ting kun til at dyrke løg kan du kigge i vores produktkategori "Løg". Vil du læse vores samlede indhold omkring undervisningspakker så se mere her. Download guide...

Tema 3: Forspiring af solsikke i selvvandende mælkekarton – Guide

Tema 3: Forspiring af solsikke i selvvandende mælkekarton – Guide

Tema 3 indgår i vores samlede pakkeløsning “Tema 1-4” som du finder i vores webshop, hvis du vil købe ting kun til forspiring af solsikker kan du kigge i vores produktkategori “Mikrogrønt”. https://youtu.be/4MOl6zSr94c Vil du læse vores samlede indhold omkring...

Spiretest – tjek dine gamle frø

Spiretest – tjek dine gamle frø

Hvorfor skal du lave en spiretest? Formålet med at lave en spiretest er at teste dine frøs spireevne. Hvis 8 ud af 10 frø spirer anses frøene at have en god spireevne, og de kan bruges i haven. Hvis du har gamle frø liggende, som du er i tvivl om stadig kan spire, er...

Opgave 2.2: Carbonkredsløbet

Opgave 2.2: Carbonkredsløbet

Denne opgave hører til TEMA 2 i vores UndervisningsKit til fjernundervisning og klasseundervisning. God fornøjelse!

Opgave 1.3: Mendels ærter

Opgave 1.3: Mendels ærter

Denne opgave hører til TEMA 1 i vores Undervisningspakke til fjernundervisning og klasseundervisning. God fornøjelse!

Opgave 2.3: Nedbrydning

Opgave 2.3: Nedbrydning

Denne opgave hører til TEMA 2 i vores UndervisningsKit til fjernundervisning og klasseundervisning. God fornøjelse!